Måndag

Idag hade vi en spårdag med kursdeltagarna. Några la vi blodspår åt, och andra blev det bruksspår (som jag kallar det). 
Även jag och Vimsa fick gå ett viltspår. Hon tyckte det va riktigt spännande, och nosen har nog aldrig varit så noga. Vad kul att se! Nu blev jag sugen att lägga fler spår och sedan anmäla oss till viltspårsprov. Kanske får ta tummen ur röven och fixa anlagsprovet iallafall? 
Med Maya körde jag lite agility med för skojs skull. Vi har gått en agility kurs INNAN jag blev instruktör. Det tyckte hon va kul. Riktigt kul. Och att se henne så laddad får mig så glad. Kanske ska anmäla oss till en agility kurs till våren? =) Vore skit kul! Kanske inte börja tävla, men bara för att liksom! :D
Min helg är räddad med hundaktiviteter verkar det som, går inte sysslolös liksom! ;) 

Sen så har jag även lagt in Vimsas resultat ifrån Askersund och Jkpg. Samt kommande utställningar. Och de är:
4 Oktober, Bergslagens flatshow. Maya & Vimsa (läs mer här)
26 Oktober, Mjölby. Vimsa
9 November, Rättvik. Vimsa

Så, bäst att komma iform. Både jag och flickorna! :) Men nu måste jag jaga en jobbig fluga här hemma innan det är läggdags. Hundarna stör sig enormt att den surrar omkring här. Haha!
Ha en bra kväll. Kram på er. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar