Ingångar, oxhälja & känslor

Jag har börjat tränat och har mer krav på Vimsa, jag vill starta henne i lk1. Så det är väl det vi kör just nu. Har några moment kvar, och det som vi även måste träna är ingångar. Under linförigheten går hon kanon, hon har kontakt och hon sätter sig fint. Men tar vi en inkallning eller hoppet så blir aldrig ingångarna bra, då får hon snea sitt. Några tips där HUR man går tillväga på ett bra sätt? 

Ihelgen har det varit Oxhälja i Filipstad. Marknad med tivoli och annat smått och gått. Jag va där i Lördags på dagen och gick runt och trängdes bland folk. Och sen blev det en åktur dit på kvällen också ;) Det va inte planerat, men så blev det! =) Det blev hem i tid, för idag fick jag hjälpa till på brukshundklubben. 
Och efter det så fick det bli en långpromenad med Anna! Kan erkänna att jag är lite mör i benen efter igår (gick runt i pumps) och sedan långpromenad idag.  

Har även fått höra att den där lägenheten jag väntar på är snart tillgänglig. Eller det ska som sagt bli bud på den, men jag har redan vässat armbågarna! ;) 
 

Slänger in lite bilder ifrån helgen. Denna vecka som har varit så har det varit blandade känslor. Både upp och ner. Men det kanske inte är så konstigt? Jag slår fortfarande upp ögonen och hoppas på fint morgonsms, eller när jag har lagt mig att få ett godnatt sms. Det är tomt på något vis. 
Men jag vet fortfarande inte vad jag ska tycka eller tro(?). Vad hände på det dygnet?
Inte hört ett ljud sen i Söndags, en hel vecka sen. Du sa att jag skulle lämna dig ifred och inte höra av mig. Och jag gör vad du säger, vill du mig någonting eller att du kan berätta något så får du höra av dig. Jag vet inte vad jag vågar göra utan att någon ska bli sur eller arg. Hoppas du har det bra iallafall. Du fick mig att tycka om dig, och det gör jag också. 

Ajja, nu ska jag ta kvällen. Imorgon är det äntligen Måndag och en ny arbetsvecka! =) Gokväll.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar