Blandat inlägg med prat om Norge

Lite kul att så många vart intresserade och som hade tid att läsa mina inlägg. Men det är faktist skönt att skriva av sig ibland. Men ändå så skriver jag inte allt som har hänt, utan mer lite ytligt. Och här vet jag att jag får respons tillbaka och så. Får tacka för fina kommentarer och samt många som skrev på fb/mailen. Riktigt härligt att få höra att ni bryr er. Inte bara mina närmaste vänner utan fler som har eller har haft liknande situationer.  Ni som har missat inlägget kan läsa "En stor smäll i ansiktet". Idag blev det en promenad med Malin & Dizel, riktigt skönt att få prata av sig. Tack Malin. Blev en promenad på dryga 8,5 km på 1,40h. Nästa gång får vi inte gå så sakta... ÖKA ÖKA! ;) Men det blir ju superjobbigt att gå och prata samtidigt. Haha!
När vi kom hem så fick tjejerna mat, och även jag lyxade till det med Spaghetti och köttfärssås. Så nu har jag matlåda hela veckan .Tror jag fick ihop 3 matlådor =) 

Och sen måste jag även säga att jag är så nöjd med hundmaten BritCare. SUPERbra mat och de är typ aldrig dåliga i magen längre. Kommer inte byta på ett bra tag, det vet jag säkert! För jag har provat ganska många olika foder innan, men nu har vi hittat ett som passar. Hundarna är nöjda, matte är nöjd. SKIT bra säger jag =)


En annan sak; Måste prata om landet Norge.
Alltså landet Norge, så otroligt fint land. Naturen är oslagbar. Tycker det är så sjukt fint. Skulle jag inte haft jobbet som jag har idag, så skulle jag ha flyttat dit. Och bara alla fiskemöjligheter som finns liksom.. Hallå!? Jag drömmer mig bort här.. Ajja, vi får väl se i framtiden hur allt ser ut. Annars får jag nöja mig med att på mina semestrar tillbringa mycket tid där <3 Fin natur, fiskemöjligheterna, luften etc....  Lovely Norway! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar