En stor smäll i ansiktet

Från att vara så glad, och allt känns på topp igen till att bli ledsen och få en chock. En stor smäll, rakt i ansiktet. Hur kan det bli så? Jag ska inte gå in i detaljer, för det tycker inte jag att alla läsare behöver veta. 

Men ändå. Jag bara WHAT!? Från ena dagen säga att jag ska lita på dig och för det kommer inte bli som förra gången och att du tycker om mig jätte mycket. 1,5 dag senare så får man ett sms typ (tog den tråkiga biten) "jag vet inte vad jag vill.." och nu ska jag sluta skriva, och att jag ska lämna dig ifred. Enligt X (vi kör på X som är hans namn) har allting varit en lögn. Speciellt det X sa för några dagar sen. Jag är i chock, är detta sant? Händer det verkligen mig? Men jag har mina aningar om varför, för jag får ju inte reda på vad som har hänt heller.  För det som har sagts under helgen är absolut inte likt X. Tycker det är supertråkigt detta, för jag tycker om dig och jag tror du tycker om mig också för annars skulle du inte behandlat mig som en prinsessa under denna tid. Jag vet att du läser mina inlägg, och jag hoppas du förstår att du har sårat mig för andra gången. Du är en sådan fin människa, vad har hänt?  Jag tror på dig. Jag tycker om dig, det gör jag.  Vill du få din tid, så ska du få den. Vill du vara ifred så ska du få vara det. Men bara så du vet, jag saknar dig  och din famn redan. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar