Tisdag

Jag lever, jag lovar, jag lever. Vi börjar få nya rutiner på detta med att bo i lägenhet och lite så.
Jag mår bra idag, min glädje, min lust och min vilja till att göra saker är tillbaka. Allting är liksom roligt och spännande igen. Jag har en sådan sprudlande energi som är obeskrivlig härlig. Allt känns bra. Det tackar jag dig för, för att du ser mig och ger mig glädjen tillbaka. 

Mina, eller ska jag säga våra rutiner börjar bli bra. Jag börjar trivas i lägenheten. 
Men jag har ju som sagt en annan lägenhet på gång, men den trodde jag att jag hade första tjing på men sen så tydligen ska det bli bud på den iallafall. Ajja, tack så mycket för det. Vi får väl se hur det blir med det. Jag ska vara med och lägga bud iallafall, så får vi se vad som händer. Tänker inte lägga ut alldeles för mycket pengar på den heller.  Annars får jag bo kvar här, och sedan kanske flytta/köpa ett hus framöver med någon? =) Återstår och ser... ;)

Men annars då? Jo, jag har tagit tag i promenader och löpningen igen. Känns bra! Vågen har även visat -4kg sen 3veckor tillbaka. Grymt nöjd är jag. 
Hundarna är på hunddagis och de verkar triva väldigt bra. Och det som är ännu bättre är ju att hunddagiset är ju på vägen till jobbet. Så inga omvägar här inte. 

Sen har jag även kollat ut några utställningar som vi ska på, har även nästan bokat in stora stockholm med Malin och Frazze! =) Övernattning och hotellfrukost!  MUMMS! Mer info om utställningarna kommer längre fram. 

Nu ska jag leta efter ett nytt dragsele till Vimsa, hon har ju vuxit lite och behöver ett större. Och så behöver jag lite halsband och sånt om vi ska köra lite drag i vinter. Ojoj, shoppinglistan kan bli lång bara jag tänker efter på vad jag vill ha ;) Frågan är mer VAD BEHÖVER jag? ;)

Nej, nu ska jag och flickorna börja röra oss till sängen. Ny dag, nya möjligheter. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar