Rädsla, semester & lite annat

Lånad bild Lånad bild

I Onsdags höll jag på att verkligen att dö. Inte för att jag är rädd för ormar, utan för att min äldsta tik alltid är nyfiken fick lukta på en huggorm. Det enda jag såg var att hon hoppade rätt upp och sprang. Och sen skulle hon tillbaka igen. Jag ringde i ren panik till veterinären och rådfrågade symptomen på ormbet. Svullnad och att dom blir väldigt sega. Och för det andra så var vi bra långt bort ifrån bilen. 
Jag kopplade henne, satt mig ner en stund och kände igenom hela hunden flera gånger om. Men nej, ingen svullnad och hon är inte alls seg eller trött. Hon måste haft den turen att ormen "bara" gjorde ett litet varningsutfall eller något. För hon va pigg hela kvällen och visade inte alls några reaktioner på att ha ont. Ibland har man tur. 

Nu har jag haft 2 veckor av 3 av min semester. Och det har faktist varit fullt upp, trodde jag inte. MEN jag har blivit sjuk, eller sjuk och sjuk.. Jag har fått tväront i halsen, så har inte kunnat gjort några avancerade saker. Grymt tråkigt. Men så kan det vara. Jag har iallafall knaprat alvedon och strepsil sen i Fredags, och det är väl LITE bättre. Jag är inte förkyld, har bara ont i halsen och har svårt att äta/dricka. Ajja, jag har en vecka på mig att bli frisk innan jobbet igen. Saknar faktist mitt jobb, skulle faktist kunna tänka mig att börja redan imorgon.. ;p 
 Jag vill även till Ullared och handla, men det får nog bli till hösten istället. Denna vecka som är kvar så ska jag leta efter en klänning som jag ska ha på dopet (x2) och sedan träna hund så vi klarar våran tävling nästa helg. Vi har 3 moment som ska gås igenom idag. Fjärr, apporteringen (hon sätter sig snett när honkommer in) och rutan. Men bara och träna.. 

Jag har även börjat fått träningslusten tillbaka. Inte riktigt allt än, men jag börjar tänka på hur jag ska få till allting. Hur jag gör, var jag ska vara, vad gör jag åt "felen" osv.
 Även stora planer på att starta ett c-prov med Vimsa till hösten. Jag har börjat kommit tillbaka till mitt vanliga jag, och allt börjar bli kul igen. <3
 

Jag gillar dig, du gör mig glad. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar