Semesterdag 3

Redan dag 3 på min semester? Hallå, vart har dessa 3 dagar tagit vägen??!! Ajja, hoppas mina 2 andra veckor inte går lika fort som denna gör... 

Men jag tror jag har packat allt, tror bara. Vi åker ju liksom på Fredag morgon.. Tidigt(!)
Men bara att sova en stund i bilen eller under dagen.. Har ju en till med mig som också kör ;) 

Annars då? Kussarna är här och moster. Även min andra moster. Sen så har en kusin i taget kommit hit. Det går inte att planera att alla ska komma samtidigt.. Nej nej, de kommer en i taget liksom ;) haha. De bor i Avesta, 2 h hit "bara".. Men ändå ;) 
Min släktingar ifrån GBG är här sista veckan, de åker hem på Lördag. 

Och ja jo, jag börjar känna att det är skönt att vara själv. För vi hade det sådär sista tiden. Och jag verkar inte vara mer värd än vad jag trodde, eftersom hans totalt ignorerar mig.. Känns ju jävligt schysst efter 3,5 år.. Men ajja, det är som det är!
Men tjejerna tar det lugnt. Hoppas bara att vi kan flytta snart igen, så vi kan börja bo "på riktigt". Jag har liksom inte packat upp hälften än, om det är någon idé eller inte. Få ett riktigt hem, och trivas i! =) Jag längtar faktist.

Vad händer annars på min semester tro? Ja, förutom JKPG så funderar jag på om det ska få bli en ULLAREDS-resa om jag hittar någon som vill bli med. Sen kanske åka och hälsa på en god vän, det får vi se vad tiden hinner med och vad hon kan och inte. =) 

Men nu ska jag ta en titt på det sista i min väska, tänka efter en gång till på hur mycket jag har glömt, packa hundmat till alla och sedan så ska jag slöa vid tvn en stund. OCH jag ska även se om det är fler utställningar som vi ska på iår.. =)
Imorgon blir det städ och tvätt av bil, samt lägga in alla saker så slipper jag göra det direkt på Fredag morgon. Ha det bra, så kommer jag berätta allt sen när vi kommer hem! Men vi kommer finnas på Instagram och facebook för er som är mer nyfikna :)

Och jo, jag har lagt ut massa nya bilder på Galleri-2014-bilder. Hejsvejs.

Jag vill inte ha apporten i munnen matte.....
Det går att träna hund i klänning och barfota ;)
Gunways Expect A Great Time

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar