SEMESTER

ÄNTLIGEN gick jag på semester idag. 

Min semester med hundar kommer att se ut såhär. 
Har kusiner och moster här, kommer vara med dom en del. på Torsdag kväll eller Fredag morgon åker vi till Jönköping för "tripleshow" och sedan bara ta det lugnt. Eventuellt en Norge resa v33 om pappa vill och kan , så åker vi dit! =) Annars tar jag dagarna som dom kommer. I slutet på min semesterperiod så kommer det en tävling som jag och en av hundarna ska på. Så hundträningen kommer INTE att ligga på hyllan ;) 

Vad gör ni andra som är lediga nu? 
Och vad har ni gjort på eran semester, ni andra som HAR varit lediga? =) 


Avslutar inlägget med härliga sommarbilder.  Det är så underbart att vattnet inte ens är kallt, man kan bada ifrån 8 på morgonen till 00 på kvällen om man vill det. Vattnet är så underbart härligt varmt. Underbara sommar. Hoppas min semester kommer vara mycket sol!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar