Utställning och fortf. i svacka

Utställning idag, gick sådär!
Men kritiken är jag nöjd med FÖRUTOM att hon är stor. Första VG idag. 


Sen blev det en tur till sommarstugan där mina kusiner ifrån GBG är i 2 veckor. Och snart har JAG 3 VECKORS SEMESTER!!!! =) 

-
Jag är fortfarande i en svacka med all hundträning och lite så. Jag och M har iallafall försökt ett par Måndagar att träna och komma igång. Men det känns som om jag behöver en stort spark i baken och någon som säger "skärp till dig Sara, du är så mycket bättre det vet du.." 

Men, jag har ju 3 veckor sem snart. Får göra något nytta med dom. Och jag kan berätta också att det kommer bli yttligare en flytt för mig och hundarna. Har fått tag på en lägenhet på markplan, med "egen" dörr. Alltså ingen port och så. Och altan med gräsmatta. Bara jag inväntar att få bekräftelse på att nu är det dags, så packar jag mina saker återigen. Hoppas detta kommer vara "sista"  bostaden ett par år innan det är dags för ett hus igen..  :) Jaja, nu har jag pratat nog. Nu ska jag fixa lite, sen invänta min sista arbetsvecka! Ha en bra kväll. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar