Kan rutan vara löst?

Ni som läste detta inlägg såg att hon ställer sig vid konan som är på bilden här till höger. Och många av gångerna så hamnar hon till och med utanför rutan. Så hon står helt fel. Så i Måndags när vi tränade satte jag mig ner och funderade på hur jag skulle få till rutan. För det är i stortsett det som vi har kvar att få till. Och jag vill ju mer än gärna komma ut på tävlingsplanen snart. För vi är SNART redo! 
Men då kom jag på ett sätt; som jag bara liksom kom på. Jag tänkte baklänges. Eftersom hon drar sig till högerfram konan så lägger jag belöningen på vänster bak, bara för att prova. Se bilden nedan. Den gula ska vara bollen ;)

Och det funkade bra. Så skickade ut henne 3 ggr på bollen, sen körde jag några andra moment och sedan körde vi rutan igen. Då ställde hon sig kanon bra i rutan! Och där avslutade vi med lek och bus och mycket beröm! Några träningar till, så kanske rutan är löst? ;) Tokiga hund, här får man tänka åt andra hållet liksom ;b Men bäst är hon ändå! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar