Söndag - väldigt blandat inlägg

Ja, jag lever faktist. Blogginläggen går sällan, men ni måste förstå min situation. 
Men det är fortfarande en saknad inom mig, det är liksom tomt och kallt att komma hem till en tom lägenhet och jag inte har någon att prata massa strunt med. Nog med att jag inte är helt själv, jag har såklart mina hundar. Dom är såklart guld värda! Men då måste jag ställa frågan till mig själv; är det sällskapet eller H A N jag saknar? 

MEN ni kan inte ana hur svårt det är att gå ifrån ett hus till lgh. Kanske en del gör, men vad fan. Jag trodde inte det skulle bli så annorlunda. Eller så är det så att jag inte har vant mig än med att bo där. Kommit igång med rutiner mm. Jag kan vara ärlig och tala om att jag trivs inte att bo i lägenhet med 2 hundar. Inte en lägenhet på andra våningen iallafall. Detta boende kommer bara vara tillfälligt, tills jag hittar något nytt att bo i. Så som vi kallar det "kaninbur", man kan säga att det är radhus, fast inte hus utan lägenheter på rad. Det vore ju drömmen om jag ska bo själv ett tag till. Har ett ställe till som jag kan tänka mig, och där vet jag att det kommer bli ledigt framöver. Så vi får väl se hur min tur vänder sig. 

Hittar jag ingen bättre boende som passar mig och hundarna så har jag en stor tanke på att lämna in dom på dagis medans jag jobbar. Kanske vore något?

Jag glömde att berätta för er att vi tränade i Måndags med Malin, Dizel & Frazze och Emma & Egon. Och hennes söta dotter, Amanda. 
Maya och jag körde 3 moment ifrån LK2, hoppet, apporten och rutan. Och denna gång gjorde jag så att gick med Maya in i rutan och pekade här ska du va (hon va lite okoncentrerad) och gick sedan till startpunkten. Och jag sa rutan, och hon sprang direkt och ställde sig vid rätt sida av konan. Jag blev grymt nöjd, så gjorde vi inte rutan något mer den dagen. 
Vimsa börjar kunna detta med läggande under gång, nu håller vi på med stående och apporten. HON TAR INTE APPORTEN, trä apporten alltså.. Men skam den som ger sig ;) 

Nu ska jag faktist lägga mig. Jag bor i mina föräldrars hus denna vecka eftersom dom är i Norge på semester. Bäst att passa på och så funkar det bra med hundarna här. Godnatt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar