Nya mål, Onsdag och ny hundmat

Fick ett paket idag, ifrån ZooZoo.com. Min första leverenas, och har även börjat skriva massor med inlägg. Detta ska bli riktigt kul. Får inte glömma att skriva i min egna blogg bara ;) höhö!


Men jag kan säga att dagarna bara svischar förbi.. Vet inte vad vi gör, tycker jag knappt hinner med något om dagarna. ÄNDÅ så blir klockan alltid för mycket innan jag går och lägger mig. Jag tänker såhär att "idag ska jag lägga mig tidigt.." Jo tjena! 2-3 h senare så "oj kanske dags att sova?". 

Hundarna tackar för maten! 

Men jo, det där med att byta över hundmat. Det jag har fått höra och lära mig att man ska byta ut maten på ca 7 dagar. Alltså man tar bort lite åt gången och ersätter med den nya maten. Alltså man ska INTE byta maten tvärt på en dag, utan det ska ta sin lilla tid. Man ska vänja dom med den nya maten. Att byta hundmat rakt av är ingen bra idé, känsliga magar kan ställa till det och är hunden ovan att byta så kan det ställa till besvär. Har ni frågor, kontakta veterinären eller på någon på en djurbutik för mer information.

Nya mål

Jag har börjat räkna om lite med mina mål. Eller inte räknat om, utan har börjat fått tillbaka intresset igen. Sen jag och Maya gjorde LK2 så försvann min motivation.. Jag och Malin har bestämt att vi ska träna 1 gång i veckan (lydnad/bruks) så jag hoppas att det blir en stor spark i röven (ursäkta ordvalet) till att vi kommer igång. Både för Maya och Vimsa.
Och så ska jag ta en gång i veckan att träna apportering. Också ett av målen är att starta jaktprov med Vimsa till hösten... =D 

1 tidig morgon kvar, sen långhelg. Igen.... ;) Godkväll!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar