1:a Juni

Hej på er! 
Nu äntligen har allting lugnat ner sig, hoppas jag. Kursen är slut, ssrklägret är förbi och kennelträffen är också gjord. Nu kan vi börja andas! Men nu ska jag även börja blogga hos zoozoo. Har 1 utställning 14 Juni i Avesta vad jag vet just nu (denna månad alltså) annars lugnt. Ska gå igenom mer hur utställningarna kommer se ut i sommar =) Är sugen på nååågra fler iallafall! ;p Avesta 14 Juni och Jönköping 1,2,3 augusti är redan bokat och klart. Men resterande utav tiden då? ;D jaja, det får vi allt se. Ska göra en lista av min sommar. 

Det ligger bilder på galleriet ifrån SSRK's ungdomsläger. 

Men annars då? Jag är nöjd med kennelträff och med ssrk lägret. Så jukt ul att få lära känna nytt folk och  prata massa skit med! Sen har jag hunnit med att kalasa lite, igår rättare sagt. Så jag har inte varit så kaxig idag kan jag erkänna. Aldrig mera vin säger jag bara! 

Men vad händer framöver nu då? Ja, inte så mycket. Ska ta vara på tiden som finns och bara vara samt få iordning på detta hus. Ska även börja skriva mina inlägg som ska till zoozoo sen. Har några ämnen redan nu som jag ska börja skriva om. ;)

Nej nu är det läggdags, jobb imorgon. Hoppas alla har haft en bra helg, det va även långhelg för en del. Kram och sov gott. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar