Tisdag

Det känns som om jag precis har landat så ska jag snart åka igen. Har bara tagit in min klädväska och ska byta lite kläder i stortsett (: Vila gör man en annan dag ;p 

Jag är fortfarande sjukt nöjd med ssrks-läger! Längtar redan till nästa!! =D  

Så min eftermiddag kommer att pyssla med packning, göra iordning hundmat, ta ut lite pengar & en långpromenad med brudarna. Kanske ska prova på en löptur? Har sträckt mig i ena benet så vid löpsteg så gör det ont i ljumsken typ.
Ska även pyssla lite hemma med städning, om tid finns kvar. Och sen ikväll ska jag lägga mig tidigt, eller tidigto ch tidigt - i tid iallafall ;) Jag var alldeles för tok för trött imorse... Och ska jag orka köran 40 mil imorgon så måste man sova lite också.. =) 

Har även beställt hem nya dummies (250g) men ändå andra varianter. Inte bra att ha samma, OCH en ny visselpipa. En blå som såklart ska matcha mitt band till visselpipan ;) Det där bandet som det står Maya och Vimsa på =) 

Och sen så har jag beställt 2 nya band, till mina andra visselpipor.  Ett rosa, och ett grönt. 

Så jag kan ju tala om för er att jag kommer ha alla 3 visselpipor på mgi samtidigt för jag vet inte vilken jag vill ha. Alla kommer vara lika snygga!!! =) 

Nej, nu ska jag göra ett ryck här på jobbet. Sen hem och börja packa och fixa lite.
Ha en bra dag på er alla. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar