Underbart läger!

Denna helg har varit har varit otroligt roligt och mycket lärorikt! Får tacka Karin Friberg och Patricia Kodepojkarna för otroliga bra instruktörer! Och ni kom med väldigt bra ideér till oss alla, fast vi va på så olika nivåer. Men lika kul hade vi för det! Tack också Malin Wehinger och Anna Gyllhamn som ordnade med det mesta på lägret! 
Och Tack till min kusin Ebbah som följer med och vill lära sig också med allt detta!! Och även fotografen för helgen med min kamera. Bilder finns på min facebook just nu, men det kommer att komma upp bilder här på hemsidan så småningom. 

Så nu har jag fastnat ännu mer i apporteringen! Är så laddad med allt, men får göra lite i taget så hundarna hinner med! ;) haha! 
Köpte mig även ett nytt halsband till visselpipan. Men tyvärr fanns inte färgerna som jag ville ha, så fick beställa ett blått och även en blå visselpipa! =) Målet är som sagt ett b-prov till hösten OM Vimsa hinner växa till sig. Annars får vi vänta på våren. 

Tack återigen alla för en underbar helg, synd att den tog slut så fort! <3 <3 <3 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar