Tisdag

Måste börja med att tillägga att filmen va skit bra! Precis min humor!! Se den ni andra också som har lite udda humor, såndär pinsam humor typ.

Men igår va det kurs, gud vilka duktiga deltagare vi har. Dom sköter sig utmärkt bra! Tänk om alla kurser kommer gå så bra, så kommer det vara hur enkelt som helst att vara instruktör.  ;) haha, elleeeeeer?! 
Jag hann även träna en hund innan kursen startade, körde med Mayabaya. Vi har haft vila sen tävlingen.. Det behövdes, både för mig och hunden. Vimsa fick stanna hemma hos husse.. Kvalitetstid med min bästaste bästa vän innan jag åker ifrån henne. På Fredag åker jag och Vimsa på SSRK-ungdomsläger hela helgen. Fre-sön! Så grymt kul! Så Maya ska ta hand om allt här hemma medans vi är borta. 
Och apropå Maya.. Jag tror hon är skendräktig, brukar inte märka sånt speciellt mycket annars men nu är det mer ön vanligt tycker jag. Kanske är att vi har Vimsa med i flocken? Men hörrni! Snart är det som sagt dags.. SSRK-ungdomsläger i Backamo- apportering, på Fredag-Söndag och sedan hem, jobba 3 dagar. Sedan åka ner till Värnamo för att vara med på kennelträff! Snart blir det 2 mini-resor som jag har längtat så efter...! Så himla kul att göra något nytt ibland. Sen kommer sommaren bli lugn sommar, några utställningar vet jag. Lite sommarlov är aldrig fel, eller? ;) 

Glömde säga; Inte bara utställningar, BROLLE kommer hit till oss och showar i slutet på Juni. Han är så otroligt snygg! Mer exakt på nostalgihelgen som vi har här varje år! Läs mer här; http://na.se/nyheter/hallefors/1.2488705-brolle-och-hans-rosa-cadillac-till-hallefors

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar