Vad vill ni veta?

 


Som rubriken lyder: Vad vill ni veta? 


Jag ska som sagt börja blogga hos ZooZoo, och dom har önskemål att det ska vara faktabaserade inlägg med en liten touch till mig. Jag har redan massa ämnen som jag tänker ta upp. Men det finns ju självklart hur mycket som helst. Och då får faktist ni, mina kära läsare äran att vara med och bestämma mer vad ni vill veta mer om, vad ni tror jag kan svara på, eller om det är något som jag ska ta reda på liksom. Vad vill NI veta?  
Är ni ny hundägare som har frågor om saker, eller intresserad av en ras, hur jag gör för att hundarna ska gå fint i koppel, varför och hur (hur jag lär dom) mina inkallningar blir bra (9,5 gång av 10 iaf!) samt även "riktiga" händelser som jag har varit med om liksom.
Alltså exempel; att om jag ser/får reda på att en ägare m. hund har råkat ut för ett utfall ifrån en annan hund och ägare, och denna ägare som hade den "farliga" (den som attackera) hunden hade flexikoppel. (jag är emot flexi btw!) Vad JAG tycker om det i mer ord. Haha ja jag tror ni förstår vad jag menar med allting. Så fråga på vara, vad vill ni veta?! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar