Onsdag

I Måndags körde jag några enkla övningar med mina 2 flickor. Apportering alltså. Och båda funkade klockrent, ingen av dom släppte för tidigt och ingen fuskade. Eller Vimsa kan bli lite het innan jag ger kommando. Hon "knallar" nästan. Hon liksom studsar fram, men ändå sitter hon kvar för hon bara väntar på mitt kommando. Men eftersom det gick så bra så kanske det blir jaktprov ändå längre fram! ;) Eller målet är det med 1 hund, kanske även kan bli med 2? 

Onsdag, en dag som är faktist helt okej! En sån dära dag som man inte gör så mycket på. Har tänkt att åka och slänga gamla tidningar, papper och kartonger, samt ta en promenad i det fina vädret. Ja, det är faktist soligt och varmt just nu.  
Mamma bjuder på mat kl 17.00 - min efterläntade lax! Johannes jobbar em och avskyr allt som har med fisk att göra. Lite tråkigt, för det är gott! Så när jag slutar så ska jag gå hem, hämta hundarna, gå till mamma och pappa för att äta och umgås med tvillingflickorna (Molly&Bella) och sen funderar jag på att gå hundpromenaden som är kl 19.00. Nytta med nöje! =) 
Och seeeeeeeeeeeeen, ska jag slänga mina tidningar... om tiden fortfarande räcker till ;) haha!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar