Vilken bra debut.. 

..eller inte. Igår hade jag en superglad, pigg och laddad Maya. Men idag, så va hon en helt annan hund. Kan det bero på att det har regnat hela natten (alla hundar luktade extra på planen), att jag va lite halvnervös, att det va nya moment? Och inte nog med det, jag glömde av mig på fjärren. Ops! Ja, 104 poäng och ett 3:e pris fick vi ihop. Nu kommer vi sikta på träningen och att momenten ska sitta perfekt! 

Svar på kommentaren ifrån Maria Wållner:  Men vilket var knepet på rutuslingen då? :-)
Svar: Jo, jag har kört med en leksak först i mitten av rutan och belönat när hon tar den och vi leker i mitten av rutan och sedan har jag flyttat leksaken ännu längre ut. 
Nu ska jag börja med target, och det va det som hon köpte ganska tidigt i träningen igår. Och när jag tog bort denna så blev hon osäker och stanna upp halvvägs. Det vu ska köra på är att flytta targeten längre bort ifrån rutan (längre bak alltså) och sen ska jag slänga i ett stopp/stanna/stå. Försöka få "hej" på henne liksom.  Så tänker vi prova på och se om det passar min dam! Förstår du liksom hur jag tänker här? ;p Är det någon annan som tycker detta är fel så rätta mig gärna, eller ge mig nya tips ! =) 

Efter tävlingen så har vi bara tagit det lugnt! 
Jag och tjejerna somnade i soffan i ca 1,5 timme  efter en promenad i skogen där dom fick springa lösa och busa. Jag är helt slut redan nu. Hmm.. Får bli läggdags tidigt tror jag! 

Nej nu tvn en stund. Imorgon startar en ny arbetsvecka igen! =) Godkväll! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar