Bildinlägg + lk2 snack

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Shit alltså! Imorgon gör vi debut i LK2, och jag vet knappt vart jag ska börja. 
Jag känner att vi är nöjda med momenten, men det är ett moment som jag har svårt för. Det är den omtalande "rutan"..  Fast det kommer jag jämt vara nervös för oavsett moment och klass vi tävlar i. Jag sa ju häromdagen att hon stannar upp och frågar. Det gjorde hon idag också. Sen provade jag ett nytt knep, som funkade klockrent efter bara 3 ggr. Synd att jag inte fick det knepet tidigare.. Svårt att träna in det dagen innan liksom! ;) Får köra på det knepet hädanefter istället. Och hoppas allt det positiva som hände under eftermiddagens träning sitter kvar till imorgon fm! Nu börjar mina nerver komma. Men min tanke med denna tävling är att se vart vi står någonstans i våran träning, under "riktiga" situationer. Jag är lite smånervös, men samtidigt ganska laddad för morgondagen! =) 

Nu ska jag se på eurovision eller slå på en film innan läggdags. Jag är gräsänka ikväll så tvn och soffan är mina. Ha en superbra kväll alla!!! =) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar