Det är redan Torsdag

Dom där ögonen........  <3

Det är redan Torsdag. Tyckte jag hade jätte mycket tid innan Söndag, med hundträning alltså. Jag och Maya ska faktist göra debut i LK2 på Söndag, och det är på hemmaplanen.. Men jag har ett enda bekymmer.. Eller bekymmer och bekymmer.. Hon springer halvvägs och sen vänder hon sig emot mig och typ "frågar" vart hon ska. Men jag har mina knep som jag hoppas kommer att klara innan Söndag. Vi ska bara träna och ha jätte skoj i rutan. Och går det inga bra på Söndag med rutan så kommer jag ta tävlingen som ett litet prov på vart vi står i träningen! =) Men en annan sak, vi håller på och bygger om våra kontor på jobbet. Och idag fick vi upp våran foto-tapet på väggen. Duktiga arbetare. 

Nu har vi alltid fint väder på jobbet, varje dag oavsett tid så skiner solen hos oss! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar