Måste då säga att det är mycket nu

Och det är inte bara en sak, utan det är alla saker. Jag är instruktör på klubben, jag har hand om hfsbk hemsidan (så min hemsida hamnar åtsidan), jag tränar mina hundar, jag är iväg på utställningar, lydnadstävlingar osv. Jag jobbar på dagarna (7-16), och självklart tid för promenader mellan varven! ;) Det är tur att jag har en sådan snäll sambo som står ut med mig, och peppar oss till detta. Fast han är inte så intresserad så som jag är men han är faktist med på ett hörn och är stolt för vi har så grymma hundar!
Det märks att jag har 2 hundar, 2 olika hundar. Och gör 2 olika saker med dom. Det tar sin tid, men fy tusan vad kul det är! Och jaaaa, vi har vissa vilodagar och som vi bara tar promenad och slappar. Det finns faktist tid över till det också! ;)Men alldeles nyss anmälde jag flickorna till Avesta utställning i Juni. Ska bli riktigt skoj faktist! Har varit ett uppehåll nu med utställningar, lite skönt faktist. Så under denna vecka så ska jag ta fram trimsaxen och trimma ner båda en hel del eftersom det är 1 månad till nästa utställning. De ser lite "ovårdade" ut. haha! Och sen ska en snäll vän vid namnet Julia fota mina hundar om 2 veckor, så självklart måste de se bra ut då! För tanken är att de ska få bli tavlor sen här hemma.En annan rolig sak, som INTE är hundrelaterat (haha, jag har et tliv utan hundar också! ;)) är att jag ska bli GUDMOR i Augusti! När jag fick den frågan så blev jag lite ställd, men samtidigt så himla glad. Visste inte alls hur jag skulle beté mig. Men jag blev så otroligt glad iallafall! En av mina bästa vänner har blivit mamma och då ville hon och hennes man att jag fick bli gudmor. Anna Andersson (fd Samuelsson) och Martin Anderssons son - Sammy Andersson  ♥En tråkig nyhet, oerhört tråkigt nyhet är att en bekant/vän gick bort natten som var. 33åring omkom i en fyrhjulingsolycka. Dom dära dumma 4hjulingarna! Usch. Himlen har återigen fått sig en ängel, en oerhört snäll ängel. En person som inte hade en ovän och va omtyckt av allt och alla. Varför ska allt hända alla snälla människor? </3
R.I.P Fredrik Isaksson, den snällaste av dom snällaste.  :'(  LÄNK HAR NI HÄRMen nog om det. Nu har ni iallafall fått er en liten uppdatering på vad som händer i mitt och´´ hundarnas liv. För det mesta bara "hundigt" ;) Hoppas alla har haft en bra helg, och jag har varit långledig! Så otroligt behövligt! Och inte nog med det, en ledig långhelg ifrån allt. Ingenting va inbokat ihelgen ;) Godnatt på er alla.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar