Vimsas Kritik

Helt okej kritik. Eller okej? Bättre än okej!  

Men nu ska jag sätta mig och fundera på vilka fler vi ska åka på. För utställning är kul! Ska även på 3 dagars utställning i Jönköping i början på Augusti.
Men jag får även tänka på att vi ska på massa andra äventyr också! ;) SSRK-läger, kennelträff, fyscamp mm. Blir en aktiv vår!  Men så himla laddad för allt! Synd att man inte kunde dela på sig så man kunde hinna med mer ändå! :) hihi!

Sen har jag ett mål (om hon är klar) att starta jaktprov med lilla V till hösten. Så träna träna träna står det på schemat framöver! Träna hund är kul!Ikväll är det kurskväll. Jag och 2 till är instruktörer. Vi har 14 deltagare med hundar.
Jag har väl sagt att bruks är mitt andra hem? Både hjälpa andra med deras hundar och träna mina egna. "Tur" att Johannes jobbar eftermiddag så jag får vara där utan dåligt samvete. Han är inte hemma iallafall! ;D hihi.  

Ha en bra Måndag. Kram på er.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar