Onsdag

Så, nu har bilderna blivit utlagda ifrån våran resa. De är även inlagda under galleriet.

Men annars då?
Jo, det är lugnt. Börjar komma in i vardagen igen. Har "bara" 4 dagars vecka denna vecka, även nästa vecka. Påsk och allt i helgen. På Söndag är det utställning i Forshaga med både tjejerna, på Måndag ska jag och maya försöka ta sista 1:an i LK1. Oavsett hur det går så ska vi börja i LK2. Vi har en "hemma tävling" 11 Maj, och jag har lite beslutsångest om jag ska anmäla eller inte. Vore ju egentligen bra att göra debut i LK2 på hemmaplanen, eller? Vad tror ni?
Jag har tröttnat på LK1, även Maya. Vi har liksom tjatat och tränat sönder den eller vad jag ska säga. Maya vet nästan vad hon ska göra. Så ska vi exempel göra läggande under gång så halkar hon efter för hon VET att hon ska lägga sig snart. Och det sänker ju poängen.
Vill helst se hur det går på Måndag innan jag anmäler mig, men anmälan går ut den 19 April.. Jag har planer på att åka till klubben i eftermiddag och köra igenom klass 2 och se om vi har mycket kvar eller inte. Vi har inte mycket kvar, det vet jag. Men ändå! ;)

Hur skulle ni göra?Igår var jag även och träffade en god vän. Det var längesen, behövligt och trevligt samtal. Hade även min 10 åriga kusin med mig som fick leka med hennes småsyskon. 2 flugor i en smäll! ;)

ikväll kommer även min moster och andra kusin hit. Och på Fredag kommer min andra moster hit också. Wohow, släktträff! Alltid lika trevligt att träffa dom, eftersom vi ses sällan =)

Nej, jobbet kallar. GLAD PÅSK i förskott! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar