Fredag

Nu är det mesta packat... Tror ja! Det märks väl när vi kommer fram om jag har glömt något. Jag har inte med mig någon kamera denna gång, för nu har jag en supergrym kamera på min telefon!
Ska nu packa iordning till hundarna som ska sova borta en heeeeeeeel vecka! i eftermiddag kör jag dom till mina föräldrar, sen på Söndag em ska de bo på hundpensionat, och på Fredag lunch så hämtar mamma dom igen. Kommer bli bra detta! Jag tror även att det är nyttigt att dom kommer vara på pensionatet och inte bara hos våra föräldrar.

Men jaaaa... Vi få väl se hur tid jag kommer ha att uppdatera dagarna. Har gratis Wi-Fi på hotellet, men jag tror jag kommer använda mitt instagram mer. Och det hittar ni till höger i spalten.   

Men nu..... BÖRJAR SEMESTERN! <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar