Jag kommer bo på bruks denna v.

Ja, som rubriken lyder. Denna vecka kommer jag nästan bo på bruks..  
Igår va jag på bruks 9-17 typ. Vi började våran M2 utb.
Ikväll är det kursanmälan på bruks så då passar jag på att åka ner efter jobbet och träna damerna. Imorgon kommer jag också vara på bruks, eftersom vi (jag är som vanligt inblandad i det mesta) håller på och samlar ihop klubbjackor och ska få en logga på det. Sen ska jag försöka träna friskis.
Onsdag är det sista biten på M2-utb sen är jag färdig A&B figurant för MH! *yeeey!* Åker även ner tidigare för att träna flickorna! <3
Torsdag... Är det en lugn dag, kanske.. Dagen innan vi rullar emot Stockholm, så den kanske inte är så lugn(?).. Inge planerat den dagen iallafall.
Och på Fredag slutar jag lunch, åker hem och myser massor med mina flickor innan vi lämnar bort dom till mina föräldrar och börjar åka sakta emot huvudstaden.  

Och en annan sak. JAG HAR INTE BÖRJAT PACKAT! Det är inte likt mig, brukar bara ha småsaker som ska läggas i strax innan väskan ska stängas. Får åka förbi mina föräldrar ikväll och låna en resväska (min gick sönder sist) och börja lägga in lite kläder då och då.
OCH så ska jag betala 2 räkningar som går ut medans vi är borta.. Så, jag har lite att göra denna vecka. Men vad gör de? TUR det är semester snart!!! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar