Fredag och fästningsmedel

Hej, och go'freda på er ;)
Plockade första fästningen idag på Vimsa! Har redan beställt hem fästingsmedel. Vad använder ni för medel?

Förra året hade jag Seresto halsband på Maya (vimsa va för liten, hon va utan) och det funkade väldigt bra faktist. Visst jag plockade en del på henne, men inte så många som jag ha fått göra om de va utan.. Så 2 nya halsband är på väg hem till oss.

Men en annan sak som jag tycker är tråkigt..
Jag fick avstå min plats på NKL-kursen imorgon. Riktigt synd, men jag ska ju iväg på massa saker framöver iallafall så ;) Hade totalt fattat fel vart kursen skulle hålla till. Men tur att jag frågade redan imorse vart och så. Så någon annan kan få ta in plats. Annars hade det blivit pinsamt om jag hade stått där och ingen kom? ;) Det va för långt att åka för mig. Så vi får hitta på någonting här hemma istället. Enligt SMHI så ska det bli skitbra väder imorgon. Så kanske ska ta med mig brudarna, mina föräldrar och deras tjejer till skogs och ta med något gott att grilla? (A)

Idag har det också varit kanonväder! Är våren verkligen här?! Och vi som ska åka till värmen snart.. Kanske ska flytta fram resan och njuta av vårens tid..?! Haha nä! Semestern är så efterlängtad så jag tror jag spricker. Tycker dagarna går alldeles för sakta just nu.. :b
Mina damer är väldigt nöjda efter dagens promenad. DE FICK TA ETT PREMIÄR-DOPP! Maya vart som en ny hund. De sprang lösa före oss (mamma och hennes tjejer va med) på stigen (vi gick vid en litne älv) och såklart sprang hon till vattnet men sen kom hon tillbaka och tittade på mig. Det va precis som Maya kom tillbaka och frågade om hon fick bada. Så jag sa bara "ja varsegod" och direkt sprang hon tillbaka till vattnet och la sig.. Ja, en blöt retriever är en lycklig retriever ;)

BiLDBOMB KOMMER HÄR!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar