Hundträning och shopping

Igår tränade jag lydnad på klubben med båda tjejerna.
Vimsa är verkligen jätte kul att arbeta med. Hon är en sådan oerhört bra kontakt med mig. Och viljan att bara vilja göra något nytt hela tiden är stor. Men jag måste lära mig att vara lite snabbare med min belöning. Eller kanske ta det lugnt så hon inte "sätter sig snett" och då belönar jag ju även fel.. Jag ska klura ut vilken belöningsmetod som ska passa mig och Vimsa bäst. Klapp/kel,/bus, godis, leksak, prata..? Ja det finns många varianter av belöningar.

Med Maya körde jag igenom hela klass 2, förutom läggandet under gång. Och rutan, den gick så himla bra. PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET!!!! Har tänkt göra debut i LK2 på hemmaplanen 11 Maj. Har inte anmält oss, men jag ska nog göra det iallafall!!! =D Älskade hund!!! <3
Jag har handlat lite nya saker som är till resan. Eller inte bara resan, även som jag kan ha här hemma när sommaren kommer. Nya shorts, en blus, easytone skor (mitt 3:e par!) och en ny bikini. Hoppas bara allt kommer att passa! =) Jag längtar efter semestern, den behövs nu känner jag.

NEJ GODKVÄLL PÅ ER!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar