En blandad helg

Ja, det har verkligen varit en blandad helg.

I Fredags blev det vara lite Fredagsmys med godmat och bara va. Somnade i soffan och det va skönt. Sen på Lördag morgon bjöd jag mitt hjärta på fiket i ghn och efter det åkte jag till Örebro och handlade 1 ny tröja, 1 nytt linne, halsband och ny klocka. Billigt, och bra!
Igårkväll va det "Firmafesten" här i folketshus. Dansgruppen Barbados hade uppträdande.
Riktigt kul, och va så trevligt att träffa massa folk..
Men bäst av allt, vi har ju 150 meter hem bara - i stortsett krypavstånd! ;)
Och ja jag kan väl säga att det inte har varit så kaxigt idag ;-) Och det betyder att det blev en lyckad kväll! Tack alla som va inblandade, kvällen blev grym!Självklart har lilla fröken Maya börjat löpt. Så hon är säkert lagomt i höglöpet tills vi ska utomlands. Hon matchar in detta väldigt bra! Och med min tur så drar hon säkert med Vimsa. Iofs är det bra, för Vimsa har inte löpt än och hon är 14 månader.  Men nu så ska jag nog ta en titt på nätet efter en ny bikini och lite annat smått och gott som ska med i resväskan.. Vi åker om 13 dagar! <3 Äntligen riktig semester! Godkväll på er.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar