Inoff. utställning och föreläsning

Maya och kusin tränar utställning! Super duktig va hon igår som ställde min Maya. <3


Igår var vi på utställning i Karlskoga. Och såhär blev resultatet.

Inofficiell utställning i Karlskoga.

Vimsa: BIR + HP
13 mån. Välutvecklad tik. Typfullt huvud. Något stora ögon. Bra bett. Välbyggd. Välvinklad. Rör sig mkt väl. Ung päls.

Maya: 3e plac. av tikar.
3 år. Fem. Tik av bra sort. Skulle vara kortare. Aningen kort huvud. Mörka ögon. Lågt placerade öron. Bra hals - som dock har hals-skinn. Lång länd. Välutvecklad för övrigt. Goda vinklar och rörelser.

Det va riktigt kul. Och jag märker att Vimsa börjar växa till sig och inte är allt för sprallig i ringen. Hon har fått ett himla driv i löpstegen!

Föreläsning - spårhunden och lukterna m. jessica åberg.

Föreläsning har det varit idag. Spårhunden och lukterna med Jessica Åberg. Va väldigt intressant och lärorikt. Vi fick lukta på vargskinn, loskinn och björnskinn. Alltså, hundarna inte vi ;) Jag har 2 filmer på Vimsa (hade henne med mig) när hon för lukta på Varg och Björn.  

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om reaktionerna.. Hon är HELT ovetande om vad detta är.

... som sagt. Om detta va på riktigt, en riktig skog, riktigt tillfälle, en riktig björn/lo/varg så tror jag att det skulle vara något helt annat. I dessa lägen är jag helt oberörd. Om går vi skogen och jag vet att det kan va ett djur i närheten så självklart kommer hunden reagera annorlunda.  Nu är det mest nyfiken heten som slår in. Trodde faktist och skulle vara lite mer rädd för detta! =)

Men en superbra förläsning. Tack Nora BHK för att vi fick komma! =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar