FREDAG

Det märks att våren är här. Helgerna och kvällar är fulla med aktiviteter.

Vi har haft medlemsmöte på brukshundklubben. Jag och en till har tagit på oss om medlemsjackor/västar. Jag beställde dessa igår (provkläder), och har redan fått hem dom. Går fort detta. Ska även kolla priset på trycket som vi ska ha på västen/jackan.

Igår utställningstränade vi en hel timme, kusin Ebbah ska ställa Maya. Maya har iofs varit halt, skulle inte ha med henne först men det är så mycket bättre nu. SKÖNT! Så självklart ska hon få bli med. Imorgon ska vi på en inofficiell utställning i Karlskoga. Så idag/em när det är dags att gå hem så är det promenad med hundarna, bada hundarna och sedan packa iordning det som ska med imorgon. Behövs egentligen inte så mycket... Men ändå ;)

På Söndag ska jag på föreläsning . "Spårhunden och lukterna", ska bli riktigt intressant. Hundarna ska få lukta på björn och vargdoft. Har inte bestämt om jag tar med en eller 2 hundar. Iallafall 1!  

Ja, nog om det. Nu är det iallafall lunch.. Tjohej.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar