Fredagsmys

Underbaraste tjejerna! Gunways Expect A Great Time & Ghostrider's Lady Gaga.

-

Jag måste va världens snällaste flickvän. Tro det eller ej, fast det kan låta tvärtom ibland.
Idag efter jobbet tog jag med mig hundarna och min kusin till inomhushallen, hon ska ska hjälpa mig ställa en av hundarna på den inofficiella utställningen. Hon va superduktig, så det kommer nog gå bra. Hon får ställa Maya eftersom hon är "enklare" och har mer "flyt" i stegen när vi springer. Hon vet vad hon ska göra i ringen liksom! ;)  Min dam, hon kan.
Sen släppte jag hundarna i skogen en stund, de fick härja av sig lite. Och efter det åkte jag hem, och lagade mat. Johannes är sjuk, så jag fick ställa upp och fixa det mesta idag. Jag till och med dukade upp maten fint på tallriken för att.. ja jag är snäll! Och för att jag älskar han. <3

Men imorgon blir det andra bullar. Imorgon följer jag med mamma till Avesta på 20årskalas. Ska bli trevligt att bara komma iväg en stund från vardagen. Göra något annat liksom. Mina tjejer ska stanna hemma hos husse och ha en "inte-göra-speciellt-mycket-dag".

Men nu blir det en dusch, sen mysa ner sig i soffan. Ha en bra Fredag och helg på er. Kram.

Hur spenderar ni eran Fredag?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar