Så himla underbart!

Underbart, och äntligen får jag väl säga!
Den efterlängtade resan blir äntligen av. Har inte haft en riktigt semester sen.. Ja, hösten 2012? Får våren 2013 blev det valpis, och hösten fanns det inte tid. Men nu när Imsan är större och klarar sig själv så passar vi på och drar iväg. Hundarna kommer få bo på hundpensionat (lottas) ett par dagar och sedan ska mina föräldrar låna dom på helgen. Va lite svårare med hundvakt en hel vecka nu när man har 2. Men det är ju då som hundpensionat finns till att hjälpa oss hundägare.

Vi ska resa till Gran Canaria, Paradise Valle Taurito den 5:e April. 1 vecka. Bara sola, bada, äta och dricka gott. Och enligt flygbolaget så ska det vara 24 grader. Och det säger jag INTE nej till.

Hoppas tiden går fort, vill åka nu med tanke på skitvädret som är här.

SÅ tills vi ska åka blir det mycket träning och motion, lite ska jag minska i vikt och midja iallafall. Ska ärligt börja löpa mer nu när backen börjar bli torr och snöfri. Haha, och det säger jag som nyss klämde i mig en semla. Men det är faktist fettisdagen idag :pÖvrigt då?
Nja, inge nytt har hänt. Till helgen ska vi till kusin som fyller år, helgen efter ska vi till Karlskoga för en inoff. uställning i Karlskoga. Ska finslipa på hundarna någon dag också.
Jo, i slutet på mars lutar det åt Örebro och festkväll för TAKIDA är i stan och uppträder!

Nej, nu får jag faktist invänta John Blund, han är inte långt borta. Godnatt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar