Fredag, och massa bilder

Fredag, äntligen Fredag.
Fast det är ingen ledig helg för mig. I helgen är det en instruktörutbildning, en av de sista gångerna. Och imorgon ska Vimsa få hänga med och miljöträna samt va med på vissa övningar. Och varför jag väljer Vimsa (och inte Maya så mycket) är för att Maya är lite vek av sig. Och Vimsa är mer på och provat liksom. Sen vågar Vimsa mer också. Maya för ha en husse dag! :* Det är samtidigt bra att dela på brudarna ibland. Maya får lite lugn och ro! ;)

Igår körde vi igenom lite apportering. Och ja, det gick väl skapligt, men måste erkänna att vi va lite ringrostiga och att vi har legat på latsidan ett tag. Men det ska det bli ändring på! För i April vill och ska(!) jag anmäla en av dom (förm. Vimsa) till ett C-Prov! Så bara att träna på!!!! =) Heja oss!

--------------------------

Men annars då idag, ihelgen...? Jo, ikväll är det fredagsmys = inte göra ett skit. Sen kommer vi nog somna i soffan.. Och klockan ringer 9.00 (börjar inte förens 10.00). Så har jag tur så kommer jag vakna utvilad FÖRE väckarklockan.  
Imorgon kväll åker husse  på kalas igen. Hans chef ska fira hans 25årsdag 2 veckor för sent...(?) Så de ska ut och ha kul ett tag. Och det gör mig inte speciellt mycket, jag får ha tvmys själv med tjejerna och sen för att lägga mig tidigt eftersom klockan ringer redan 07.00 på Söndag morgon. BARA han inte kommer hem apradar och spyr ner allt och väcker mig och tjejerna. Har ni hört talas om "väck inte den björn som sover"?.. Exakt, det är jag! ;) Haha!

Men nu så ska jag göra ett ryck på jobbet, och sedan tar jag helg. Avslutar inlägget med massa bilder på mina underbara tjejer! <3 Ha en bra Fredag och helg på er!

VIMSA
MAYA
M & V
Hungrig hund?
Apporteringsträning en blöt och tråkig em..
Myspys! Maya och kissemiss!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar