Slösöndag

Hej på er.
Får göra en liten sammanfattning av helgen. Har iofs inte gjort nå speciellt, men blandade saker har vi hunnit med.

I Fredags - Tog vi det meest lugnt, jag stod för matlagningen och Johannes tog ut hundarna en sväng. Sen blev det bara soffmys. Skönt, efter en arbetsvecka.

Lördags - Vaknade, sen tog jag med mamma till fiket i Ghn. Köpte frukost och sedan åkte vi till dom och bara va. Johannes följde med en kompis till Örebro. Vid 13.00 tiden följde jag med Catharina och tränade lite. Hon ville se lite hur Vimsa hade utvecklats, och gav oss nya ideér och råd eftersom hon "plogar" lilldamen. Men kontakten är fin! Sen så åkte jag hem till mig, städade bort en hel del och dammsög. SKönt att få undan lite... Märks att man ha varit lat ;) Sen la jag mig i soffan ett tag och väntade på J skulle komma hem, så vi sedan kunde åka till hans föräldrar där hans släkt även va. Ifrån Forshaga och Gbg. Trevliga människor det där! =)

Idag - Hann vi vakna, åt frukost. Har åkt ut i skogen och släppt hundarna. Men fan så halt det va på vägen. Jädrans skitväder! Nu är jag hemma, har börjat med maten. Tänkte också att jag skulle hinna plugga lite på läxan vi har ifrån instr.utb. Men så verkar det inte bli, hamnade här istället. FÖr ta det senare i em, eller under veckan.. Har några dagar på mig! ;) Vi får se!


Klockan 13.00 är det HOCKEY! HEJA SVERIGE!!!!!! NU TAR VI GULDET!!!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar