Måndag

Måndag, Måndag, Måndag. Idag har jag varit riktigt hurtig. Morgonprom med hundara, gick till jobbet, gick 4 km på lunchen, gick hem och tog en timmes promenad med hundarna. Det va så fint väder, solen sken och det gav mig en kick! Tänk vad solen kan få lite fart på en ;)

Annars, vad har hänt?

... Nej katten är inte sjuk. I Torsdag fick katten sig en liten klippning.. Hon är rakad på sidorna och magen pga tovor. Hela katten va en tova. Så jag ska ge husse (hans katt, jag har hundar.. ;)) en lektion i borstning. ;D

Sen va det ju Fredag, och alla hjärtansdag. Älskling lagade supergod mat, mitt hjärtagull. Sen hade jag fått fina blommor av han. Han kan ju!


-

I Lördags va det årsmöte på klubben. Och jag och Maya blev tilldelade lydnadsmästarpriset 2013! Wååp Wååp! Fan vi är bra grymma!


Sen har jag väl inte speciellt mycket mer att berätta. För ihelgen har vi även haft en "inte-göra-ett-skit"-helg. Bara tagit dagarna som kommit. Synd att inte vädret va framme när man va ledig, och ska alltid komma när man jobbar. *morr*

Sen får vi avsluta inlägget med en vild på småtjejerna! Godkväll på er.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar