Onsdag

Eftersom jag va så inställd på r.utbildningen så vart jag faktist lite förvånad att det inte blev något. Jaha, vad ska jag göra nu då??

Jag vet iallafall att jag ska försöka vara med på riktiga fågeljakter med hundarna, och Maya ska få starta i LK2, Vimsa ska få starta i bruks (och kanske lydnad). Och eftersom Vimsa har bra höfter så ska vi börja med draget också. Apporteringen ska vi nog prioritera i år med båda hundarna. Har planer på att gå en helgkurs (i apportering) i slutet på Mars i Linghem. Får se, ska sova på saken och se vad jag bestämmer mig för. Sen har jag massa utställningar jag vill på.. Ujujuj. Det ser ut som att jag får nog en hel del att göra framöver iallafall! ;)

Höhö, godnatt på er!

Underbara flickor, Imsevimse va liten dam där.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar