Nu vart inte matte Sara glad.

Nej, och jag ska tala om varför..
Räddningsutbildningen som jag väntade svar ifrån blev det ingen av. :'/ Anledningen till att det inte bli någon kurs har med MSB att göra. De betalar inte ut någrapengar iår. Så himla synd! Min kontakt sa även att de kan ändra sig hela tiden. Så jag ska absolut inte sluta miljöträna eller sökträna. Ska hoppa in i en sökgrupp.

Får sätta upp nya mål under 2014. Tur så är det bara början på året. ^^ Hinner tänka om, ändra mig flera gånger om ;D haha. Och det kommer upp på hundarnas sida.

- - - - - - - - - -

Idag har vi varit och tränat i inomhushallen. Va där 1 h, själv och tränade hundarna i omgångar. I slutet fick ena hunden sitta tyst och vara passiv medans jag tränade den andra hunden. Sen böt vi osv.. Jag börjar inse nu hur viktigt det är med passivitet.
Idag när vi tränade så körde jag och Maya lite apportering&dirigering, linförighet, inkallning, rutan och fjärren. Fjärren satt super idag, och rutan mindre bra. Fick ha ett DK på rutan, så det fick jag nöja mig med för hon STOD i rutan! :D
Vimsa vet ja inte vad hon hade för sig idag, hade fina fotgående, och sittpositionen va betydligt bättre än sist. Träapporten tog hon inte (?!).. Hon hade även glömt hur man apporterar.... (?!?) Hon kom INTE tillbaka med dummisen, utan hon lekte med den istället. Jag hoppas verkligen att "paletterna" ramlar ner på plats snart... ;) Tokiga lilla hund! :*

Eftersom det inte (antagligen) blir någon rädd.utb så ska jag tänka ut hur våren och sommaren ska se ut. Vet iallafall att det är kennelträff i slutet på Maj i Rydaholm. Och som plåster på såren (de där med räddningen) ska jag nog anmäla mig till Strängnäs-utställningen som är i Mars. Den går ut 17 Februari, så jag har några dagar till att tänka ;p

Go'kväll!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar