Onsdag

Tänka sig vad dagarna går fort när man är ledig en arbetsdag. Redan Onsdag?!

Men igår va jag och morsan med lilla Vimsa (imse som jag säger) till Ulvsby smådjursklinik för att röntga både fram & bak, och samtidigt tog vi 1 års-sprutan. Jag tyckte det såg skit fint ut, men jag är lite smånervös ändå innan SKK har läst av det. Så jag kommer sitta klistrad framför HUNDDATA för att invänta resultat. Jag lägger ut, så fort jag får reda på det!

Jag köpte mig även nya termobyxor som jag hade tänkt använa på Fredag till rallyt. Men jag får ställa in rallyt pga vissa saker. Så jag jobbar halvdag för att städa undan lite bröte hemma, tvätta lite, plocka och så. Jag har ju en som fyller 25 på Lördag! :) <3

-

Igår va det friskis träning, grymt skönt. Och jag är stolt över mig själv att jag har kommit igång med träningen igen. Jag är liksom "piggare" på nå vis. :D Pluspoäng till mig!
Igår fick jag även nya telefonen, har blippat med den hela kvällen. Jag och mina föräldrar beställde tillsammans varsina nya Sony Xperia Z1 Compact. Är helt förvånatsvärt nöjd med den. Hade svårt för android, men nu börjar jag lära mig. Och har kvar mycket än att lära. Men kameran asså.... Den är grym! :D Så, fråga mig om några veckor igen vad jag tycker om telefonen. Då kanske jag har lärt mig hela telefonen. Har svårt att skriva på den än så länge ;)

I kväll, eller Fredag ska jag nog ta ett träningspass med mina fina 4benta. Tycker det blir alldeles för sällan nu under vintern. Och nu när vi har inomhus-hall liksom så är det bara att köra på. Får till våren ska vi starta både klass1 (kanske med V) och klass2 med Maysan! :D

Nej, nu är lunchen slut. Back to work!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar