Söndag

Hej på er.
Det har inte hänt något speciellt den sista veckan, vi har bara lummat på och fått dagarna att gå. Mycket därför det inte har blivit så mycket uppdaterat. Det har iofs snöat hela veckan, så hundarna har haft super kul! Men idag, va det 0gradigt. Synd. Hoppas det blir kallare till slutet av kommande veckan för då är det Svenska rallyt.

Idag har jag haft en pysseldag. Gjort allt möjligt och lite till. Började Söndagen med att åka ut och släppa hundarna så de fick springa av sig med småbrudarna.

Sen började jag byta gardiner (hade några julgardiner på övervåningen kvar), ta bort en jul-lampa, byta sängkläder, tvätta, plugga, plocka och dola. Det som är kvar just nu är dammsugningen, men har lite kvar att plocka än ;) Känns så skönt, bara man kommer igång! Och jag har även hunnit med att varit på kalas hos en vän! Grattis igen! =)
Hundarna tycker väl inte direkt att jag har varit så rolig idag, men de har legat så snällt och inte sagt ett ljud. De har "lugn" Söndag. De ligger framför brasan och ... Ja inte gör någonting! =)

Men apropå pluggning. Jag har fått ett tips att lyssna på Per Jensen, om hunden och vargen. Riktigt intressant intervju. Den finner ni här.  

-----------

Det som kommer att hända nu är följande:
* 4 Feb - Vimsa ska på röntgen HD/ED + vacc.
* 7 Feb - Svenska Rallyt.
* 8 Feb - Har en som fyller 25 då + instruktörsutb.
* 9 Feb - Instruktörsutb. igen

Just ja, får inte glömma. Försökte ta en "1-årsbild" på Vimsa. Ska försöka ta ett bättre kort när jag har med mig systemkameran. Min lilla 1åring!

Nej ni, kära läsare. Nu ska jag hänga tvätt, sedan ta ett varv med snabeldraken. Hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit "gjort-de-jag-kände-för"-helg! :)

Kram från mig och mina svarta.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar