En helt okej dag i Kumla

Igår va vi i Kumla på utställning. Och jag fick väldigt bra kritik, på båda hundarna. Jag är nöjd!

Tänka sig att jag har 2 fina flickor, som gör mina dagar så underbara


VIMSA
EXCELLENT - Kritik: Stor tik. Välkonstruerat huvud. Bra hals. Välvinklad fram & bak. God överlinje. Bra ben & tassar. Rör sig väl. Bra Päls.

MAYA
EXCELLENT - Kritik: Stor rejäl tik. Mkt god typ. Trevligt huvud. God hals, front & ben. Fin överlinje. Välvinklat bakställ. Kunde haft mer vägvinnande rörelser. Bra pälskvalitet.

Vimsa hade en himla spring i benen igår. Hon drog som tusan i kopplet när vi vänstervarvade. Fick bromsa henne. Nästa gång ska jag ta ut henne innan och ta ner henne på jorden.  
- - - - - - - -

Handlade även nya täcken till flickorna ifrån Hööks, 149 kr styck! De är ett lätta och smidiga fleecefodrat regntäcke. Det är bra när det är även om de är vindtäta också. De behöver inte det varmaste täcke kanske? De har ju päls! ;-)

En annan sak som är bra, jag håller på och går med stor spänning angående räddningskursen. De hade möte i helgen om det. Nu inväntar jag svar, och min kontakt skulle höra av sig direkt hon fick reda på någonting. *håller tummar, tår & tassar*

I eftermiddag så ska jag iväg och träna med Malin och hundarna.
Maya - rutan & fjärren.
Vimsa - fotgående & inkallning

Vi ska få till ställandet i rutan. Det återstår och ser hur det ser ut ikväll. Ciao!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar