Det lönar sig

Igår hade jag, L, S & H bokat inomhus lokalen i 2 timmar.

Körde igenom lilla V, och nu när hon har nått sin 1 årsgräns så kommer inte matte "tjåla" nå mer med henne. Nu är hon såpass stor att jag kan ta i med hårdhandskarna (inte bokstavligt!).
Eftersom hon har typ "plogat" när vi har gått fotgående så har jag tränat mot en vägg. Och belönat henne när hon går "rakt" liksom. Man kan säga att hon går såhär -> /| <-.  Jag har även fått tips att "bara" köra inkallningar och mycket fina sitt vid sidan. Då kommer paletten trilla ner automatisk vid fotgåendet sen. Så det ska jag köra mycket på med henne nu ett tag.

Maya gick jag igenom lite med 1:an. Klockrent!
Sen provade vi rutan. Och nu har jag bytt ut ordet "stanna" emot "stå". Och ja, hon stod kvar! Nu vet jag vad vi kommer köra med för ord. Super bra! Maya gick som en dans..

Men okej, jag erkänner. Lite lat är jag med Vimsa. Jag måste börja köra mer och mer med Vimsa nu. Jag kan inte bara säga "tar-de-sen". Med Vimsa måste jag tänka om helt och hållet till skillnad mot Maya. Jag måste nästan gå in djupt och se mig själv hur jag går, står, talar mm. För Vimsa är lite känslig. *trotsåldern?* Men övning ger färdighet! Jag har som mål att starta LK1 till iår. Kanske till och med till våren? 5 minuter om dagen, eller många snabba pass. Så får det bli!

-

Igår va jag även på massage, och eftersom jag har "svank-rygg" så tyckte hon min idé om att börja träna ryggen skulle funka bättre. Och idag fick jag 3 gratispass av en kollega. Och jag har tankar och funderingar redan om att gå ikväll, för då är det rygganpassat!

Så hundarna får sig en promenad-vilo-dag, och matte Sara får träna själv! En bra Tisdag.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar