Vad vi gör, under vintertiden? Ja.. Allt och inget.

Hej.
Ber om ursäkt om mitt bloggande inte är så ofta, men jag har inte haft någon direkt ork och så har det inte hänt något speciellt heller. Sen är jag även så himla trött nu för tiden, så jag skulle behöva 1 helg helg och BARA sova. Men så enkelt är det inte, vad är sova för något? ;)

Men lite updates har jag faktist.
I Fredags blev det en tur till Örebro, jag fyndade nya skor. Jag va ju helt fäst vid mina gamla skor så dom har jag slitit ut kan man säga och så är det ”spänne” på dom istället för knytning. *latmask!*  Men dom nya kändes grymt sköna när jag provade dom, hoppas bara dom är det när jag har haft dom ett tag. Och sen åt vi på efosos i Örebro, riktigt god mat! <3
På vägen hem började det snöa. ÄNTLIGEN kom snön. Jag är så glad att snön har kommit. Inga grusiga & blöta hundar. Och dom är överlyckliga för att få leka och springa av sig i snön. Och hoppas - graderna kommer att hålla i sig ända till våren. Hoppas hoppas hoppas!

Och när det är kallt ute så får man självklart elda i kaminen. Vi har en tulikivi kamin att elda i.  Men vi eldar inte bara med ved, vi ahr även bergvärme för er som blev nyfikna.

På Lördagen blev det utbildnings-start för blivande instruktörer. Så från 10-17 va det utbildning på brukshundklubben här i Hällefors. En bra grupp, och det känns superbra!  
Nästa kurstillfälle ska självklart krocka med Johannes 25årsdag! Varför ska allting krocka för när jag ska vara snäll? Ajja, det spörs. Men tror jag skulle få en extra hemuppgift istället, så jag får vara med och fira han. Det återstår och ser!  Den kommande helgen så ska vi ha M1:a. Spännande! Snart så är jag figurant, laglig! ;) haha!

Men... Igår låg inte hundarna på topp. Eller, vi anar väl till 98% att det är en hund - Vimsa,som har varit olydig. Hon blir 1 år på Lördag, trotsålder delux!

Provade kletade på något starkt som jag hade hemma, och se om det hjälper. Ni har inga bra tips annars? Tänkte annars köpa fler kompostgaller att ha emot väggen typ. Men igår hade inga leksaker att tugga på, så då fick det bli väggen antar jag. Men nu är hela leksakslådan i deras "rum" som de är på när de är ensamma hemma. De har inte hela huset, det vågar vi inte prova på än.. Eller kanske aldrig! ;p Det återstår och ser i framtiden.

Igår em/kväll så fick jag ett pysselryck! Jag trimmade hundarna, jag diskade, jag dammsög, jag la undan ALL jul hemma. Så nu är det "som vanligt" igen. Men jag hoppas sånna ryck kommer fler gången och inte så sent på kvällarna! ;p 22.00 blev jag typ klar igår. Men idag har jag också lite att göra, ska lägga in massa rena kläder i garderoben och lite annat.

Nej, nu är det frukost här på jobbet. Vi hörs! Ciao!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar