Torsdag

Hej på er.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har inte hänt något speciellt sen vi kom hem. Vi har i stortset bara försökt landat här hemma och kommit tillbaka till vardagen.

JO! Igår va vi och träna i inomhus hallen igen. Riktigt kul! Maya är riktigt taggad på träningarna nu för tiden, och hon är så grym alltså. Linförigheten fungerar bättre och bättre, och ännu bättre. Har även börjat med "fria följet" och det funkar också skit bra! Känner att jag börjar få en bättre kontakt med henne. Så, kommer vårat LP1 till våren? ;)
Vimsa börjar förstå riktigt bra på vad vi ska göra, hon har också en sådan bra kontakt. Håller bra koll på mig och min kroppshållning. MEN jag har ett problem med henne. Hon vill alltid vara "för långt ut".. Exempel att hon sätter sig långt ut, hon går fot en bit ifrån mig. Någon som har tips på hur jag "får in" henne???
Men Vimsa får jag även tänka till HUR jag ska träna allting, för att det ska bli rätt ifrån början. Med Maya så är det bara att köra, typ ;) Hon är "enklare" att lära på nå vis.

Men till helgen så börjar min utbildning som instruktör. K-U-L säger jag!
Och på söndag ska jag och hundarna åka till Hagfors för att träna sök med en räddningsgrupp. Ska bli riktigt spännande.. =)

Men nu, får det bli läggdags. Godnatt på er!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar