MY DOG 2014

Då va det min tur att berätta om mina 2 dagar på MYDOG.

Bilen började rulla till Göteborg vid 14.00 tiden på lördagen. Jag brukar inte vara nervös, men denna gång va jag det(?). Och jag har inte varit borta så länge, på en lång tid. "bara" 2 nätter, men ändå. Jag som är mer "hemmamänniska" liksom! ;)
När vi kom fram så började vi med att käka pizza. Gud så gott det var. Sen blev det inte många knop gjorda förens de va läggdags.

Söndagen på MD va väldigt spännnande. Och va så otroligt många och fina hundar. Och så många raser det finns! Och fula raser med dessutom! ;)

BILD 1 är för Söndagen, och BILD 2 är ifrån Måndagen.

Foto Johanna Sommar

För att vara på en sådan stor tävling, och för att vara "bara" junior så är jag riktigt nöjd. Min lilla stjärna. Min gosegris. Min dåre ♥

Men även så hittade jag 2 retrieverkoppel som jag har letat länge efter. Har väl ett x-antal koppel och så, men har inte dessa. De är så mjuka, lätta och sköna att hålla i. Och de tar inte mycket plats i fickan heller. Lätt värt pengarna, och de kostade 80:- st.

Sen så va det dags för oss att åka hem. Och självklart så blev det mer saker med hem än vad vi hade med oss ner. Haha, man kommer väl inte tomhänt hem heller? ;)

Men jag tycker MYDOG kändes "mindre" på något vis. Tyckte Stockholms Hundmässa va mycket större och hade mer saker att titta/välja på. Men det kanske bara var jag?

Men när jag kom hem så blev det nästan att gå och lägga sig direkt, för det va ju jobb idag igen. Och hundarna tackade inte nej till soffhängs-kväll. Maya verkar vara helt slut efter en helg me husse... Vad fasen har de gjort tro?!

MAYA
VIMSA

Men goa är de för de! Nu har jag skrivit lite om hur jag hade det i Göteborg. Hur har ni andra det? Upplevde ni samma sak som jag, att ex. Sthlm kändes större på nå vis?

Och frästen, det ligger bilder på galleriet nu, ifrån MYDOG. Men kameran följde bara med 1 dag, orkade inte släpa på den direkt. Men jag är nöjd!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar