Nu är det inte långt kvar..

.. tills arbetsdagen är klar. Då kommer det vara DUSCHA HUNDAR som står på schemat. Sen lite finslip, något klipp här och där,och packa in det sista så jag inte glömmer något. Ska även börja packa ut till bilen. Kommer även duscha Maya, bara för att hon är söt! Hon måste också lukta gott. Kommer mysa massor med henne ikväll och imorgon förmiddag, för jag saknar henne redan. Och jag har inte ens åkt än liksom... Hur ska det gå?! Nejdå, det kommmr gå bra. Husse är ju hemma och ska mysa själv med henne i 2 nätter =) Mysa kan han, soffläge kan han. Kommer ringa och påminna han att mata hunden! Han har en tendens till att glömma vissa saker, karlar.. Vad vore pojkar utan oss flickor? :)

Men men, nu ska jag väl göra ett sista ryck här på jobbet innan klockan slår på "dag-att-gå-hem"..  Sen kom jag även på en till sak som ska göras. TÖMMA kameran, för den ska ju såklart med. Och så har jag pratat med några som ska till MYDOG, att de ska fota på Vimsa, när hon är så vacker :)) Kul! Svårt att ta kort på oss när man springer där ute..

Nej, nu avlsutar jag detta inlägg. Hörs sen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar