1:a inlägget iår.. Välkommen 2014!

Ny Header. Tack så otroligt
mycket Lisa!Mitt 2013 har både varit glädje & sorg. Vi klarade lk1, en ny stjärna föddes (lilla V), det har gått väldigt bra på utställningar, har fått nya vänner och bekanta, va på ssrk-läger.. Det sorgliga är att en familjemedlem fick somna in (Rambo), en liten hund men lämnade ett väldigt stort hål efter sig  men då fick vi fylla tomrummen med 2 nya tjejer!

2014 tar jag emot med glädje, och väntar med spänning på allt som kommer att hända! Vissa saker vet jag redan ;p Man kan nästan säga att ett "nytt" liv kommer att börja. Nya intressen & nya saker att prova på.
Mitt mål med 2014 är att leva.. Leva och göra saker som jag inte kommer att ångra!!


Men nu får jag nog börja avsluta detta inlägg. Och designen.
Min arbete börjar imorgon, ska faktist bli liiiiiite skönt. Men bara lite. Sen har jag även lagt in hundarnas Mål för iår, och mål för mig själv under min meny. Önskar er alla ett GOTT 2014, och lycka till mer tävlingsåret! Kram & Godkväll!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar