En utvärdering av året som har gått 2013

MAYAS MÅL

 • UTSTÄLLNING
  Fler officiella utställningar
  STOCKHOLMS HUNDMÄSSA 2013 

Ja, utställningar har vi gjort en hel del. OCh Stockholmshundmässa så fick vimsiga Vimsa följa med istället. Maya hade det gott "sådär" på med vänstervarv.. OCh så tyckte jag att det räckte med 1 hund i Stockholm! ;)

 • VILTSPÅR
  Klarar hon spåren som jag lägger framöver så ska vi testa på en tävling
Maya är ganska fjantig på spåren än, eller hon har varit, men det har bättrat sig. Får nog göra fler spår och ha som 1 må att göra en tävling till våren istället.
 • LYDNAD
  Klara av lydnadsklass 1.
  Få tag på ett ridhus eller lokal för vinterträningar.
Båda sakerna är fixade! LK1 - check! Har 2 1:or, och är ute efter ett LP1. Men det blir till våren. Och jagtänker bara prova 1 tävling i LK1 igen, och funkar inte det så går jag direkt till 2an.
En lokal är fixad för vintern. Tack Janne och Anna-Lena för intresse att göra en egen inomhushall som vi på klubbel får låna! <3

 

 • ALLMÄNLYDNAD
  Få henne sluta skälla som en galning när det knackar på dörren.
Det är något som kommer ta tid, och som jag INTE har lyckas med än... Och nu när jag har 2 hundar så gör det inte saken lättare direkt..

 

 • JAKT
  I vår blir jag klar med jägarexamen och då ska vi börja ordentligt med jakt och apportering. Går det som jag tror och hoppas så kan det även bli en tävling.
Jägarexamen blev jag klar med 8/6-13! Men vi har endast kört lite med dummies och provat på att bära fågel. Jag har inga vapen ännu, men ev. nästa år. Ska försöka bli med någon som jagar mycket fågel så vi kan få prova på, på riktigt!

VIMSAS MÅL

 • UTSTÄLLNING
  Valpkurs  
  Utställningar   
  STOCKHOLMS HUNDMÄSSA 2013   


Ja, eftersom Vimsa har varit "för liten" för det mesta så är det bara utställning som har gällt för hennes del. Hon gjorde sin debut i "junior"-ringen på Stockholmshundmässa. Och innan det har det gått bra i valpringen. Nästa år ska målen bli lite högre.. Och lite annorlunda.


Sammanfattningsvis så tycker jag att vi skött oss bra enligt uppsatta mål. Sedan är inte alla uppfyllda med det beror mer eller mindre på tid (kan man köpa det någonstans?). Till nästa år hoppas jag kunna sätta mer realistiska mål där jag verkligen lägger tiden med i beräkningarna.

Hursomhelst ett bra år har det varit och en sammanfattning av året och mål för 2014 ska jag sätta mig och göra när jag har funderat lite mer. Det beror på helt och håller hur våren kommer att se ut! =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar