Efter lite jul-lov så..

... körde vi lite hundträning. Både apportering och lydnad.
Och waoow, vilka hundar jag har!

Apporteringen stannade vi på ett ställe innan bruks och körde lite. Båda hundarna satte det klockrent. Även Vimsa börjar fatta och är mer koncentrerad på söket. Så det blev 2 korta pass, men lyckade såklart. Man ska sluta när man är på topp! ;)

Lydnaden gick också superbra. Började med Vimsa, och där märkte jag att vi inte har gjort lydnaden på länge. Hon va så "vimsig" på nå vis ;p Men vi körde på, och det kändes som att hon kopplade ihop allt ganska snabbt. Kontakten är det inga fel på iallafall! <3

Maya, ja hon va mer taggad än någonsin! Tänk vad lite jullov kan göra ;)

Fjärren satt utmärkt! Se nedan!

Men sen körde vi även rutan... Men hon sätter sig i rutan, är det okej? :P Se film nedan.

Hon är världens bästa och sötaste ändå ;p
Men nu dröjer det inte förrens vi är reda för LK2! Till våren.. Då ni! =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar