Fredag och LÅNGledigt!

Go' Freda på er allihopa. Och bäst av allt, jag gick på långledighet!
Börjar inte jobba förens nästa år (2/1)! Woohooooooow!

Sitter just nu framför datorn och ska ta mig ner till soffan hade jag tänkt. Men fastnade såklart här, finns ju alltid massa kul att kolla på! ;) Har varit och storhandlat i Filipstad, så där försvann det lite cash. Men kylskåpet blev glatt iallafall, inte plånboken.
Har även betalat räkningar, inte alls lika kul. MEN NU är alla julklappar betalda och fixade. Nu kan jag bara ladda för julhelg med släkt, vänner och sånt. Jul-LEDIGT vad är de? ;)

Jag ska även försöka ta några fina julkort på hundarna. MEN det finns ju ingen snö ute, så inte lika roligt att ta kort. Men ska försöka.. Något måste väl bli bra? :O
Ska vi be till snögudarna om lite snöööööö???????? Nu, helst igår.

Imorgon bär det iväg till skogen för att släppa mina 2 små svarta 4benta. Sen ska jag ta med mina superbraiga trimsax och klippa en av mammas flickor. Den ena har mer päls än den andra, så ska ta bort lite och göra henne julfin. Eller kan väl göra det på båda småttingarna..
Även mina ska upp på trimbordet. Om det blir imorgon får vi se, har inte riktigt bestämt mig.

Men nu tror jag soffan ropar mitt namn, så bäst att ta sig dit.
Och ta FREDAGSMYS. Godkväll på er alla.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar